De Beurs is al sinds 1996 een begrip in Utrecht. Gevestigd in vier monumentale bordeaux-rode panden aan de Neude staat de Beurs garant voor een rustige lunch, een heerlijk diner of een gezellige borrel. Overdag serveren wij onder andere verschillende broodjes en salades. Vanaf 16 uur serveren wij verse gerechten van onze houtskool Josper grill & Turnpike Smoker w.o. diverse burgers van Angus rund, steaks, verse kreeft en kip.

Ons uitgebreide drankenassortiment biedt 15 (speciaal-) bieren op de tap en een ruime keuze aan (speciaal-) bieren op de fles, heerlijke wijnen en andere dranken.

Wij zien u graag binnen in ons á la carte restaurant van twee verdiepingen, maar u kunt natuurlijk ook plaatsnemen op ons verwarmde terras. Van april tot oktober biedt ons zonnige terras in hartje centrum Utrecht zelfs plaats aan 400 gasten.

Ook is er de mogelijkheid om zalen te huren in het sfeervolle pand, hiervoor bieden wij verschillende arrangementen t.b.v. vergaderingen, private diners, borrels en bijeenkomsten.

Wij zijn alle dagen geopend vanaf 10 uur. Op donderdag, vrijdag en zaterdag draaien onze huis dj’s fijne deuntjes tot in de late uurtjes. De minimale leeftijd is dan 21 jaar.

Tot snel!

Private dinners, groepen en zalen

Wij lichten u graag in over de mogelijkheden! Neemt u gerust contact met ons op via info@debeursutrecht.nl

Vergaderen

Het is nu ook mogelijk om te vergaderen bij De Beurs! Op de tweede verdieping van het historische pand bevinden zich twee vergaderzalen. De vergaderzalen beschikken over audiovisuele technologie en bieden vele mogelijkheden!

Bent u geïnteresseerd in het huren van een vergaderruimte? Wij nemen deze mogelijkheden graag met u door, stuur gerust een mail naar info@debeursutrecht.nl

Wij zoeken nieuwe collega's! Ben jij niet vies van hard werken, gezelligheid en de bijzondere Beursformule? Met of zonder ervaring, maar wel met een positieve houding en de wil om door te werken onder ons motto: Gast blij, wij blij! Vul dan ons sollicitatieformulier in en voeg je motivatiebrief en CV bij!

We reageren binnen 5 werkdagen.

Wilt u voor vandaag reserveren, of voor een groep van 8 personen of meer? Bel ons dan even op 030-2333007. Voor alle overige vragen kunt u ons altijd mailen op restaurant@debeursutrecht.nl

Bent u geïnteresseerd in het huren van een zaal? Dan kunt u een e-mail sturen naar info@debeursutrecht.nl, dan nemen wij contact met u op en bespreken wij graag de opties!


Adresgegevens:
Neude 37-39
3512AG Utrecht
Contact:
Tel: 030-2333007
E-mail: info@debeursutrecht.nl