Vacancies at De Beurs

We're always looking for new colleagues! It doesn't matter whether you're experienced or a newcomer, as long as you have a positive attitude and the will to work hard. We want all our customers to leave happy!

Are you a hard worker? Fill out our application form and upload your cover letter and CV. We'll respond to you within five working days.

Apply

Vacancies

Keuken (Hulp Kok, Keukenhulp, Afwassers)

Kijk jij er naar uit om onderdeel te zijn van een fantastisch keukenteam en om waanzinnige gerechten te creëren op een toplocatie? Dan zoeken wij jou!

Vul binnen een paar minuten ons sollicitatieformulier in en vergeet niet je motivatiebrief en CV bij te voegen! Binnen 5 dagen ontvang je van ons een reactie.

Keuken - parttime of fulltime


More info

Leidinggevende (Shiftleader, Floormanager, Assistent Bedrijfsleider)

De Beurs op de Neude is op zoek naar leidinggevenden met veel ervaring in de horeca! Heb jij het in je om leiding te geven aan ons fantastische team? Ben jij iemand die altijd op zoek is naar uitdaging, gastvrij is, houdt van gezelligheid en graag wilt werken binnen onze bijzondere Beursformule? 

Vul dan binnen een paar minuten ons sollicitatieformulier in en vergeet niet je motivatiebrief en CV bij te voegen! Binnen 5 dagen ontvang je van ons een reactie.

Leidinggevende (Shiftleader, Floormanager, Assistent Bedrijfsleider) - minimale vereiste = 24 uur per week!


More info

Bediening en barmedewerker

Hey you! Wij zoeken nieuwe collega’s om het gezelligste team van Utrecht te verrijken! Houd jij van aanpakken en lijkt het je leuk om gasten blij te maken in het sfeervolle hart van Utrecht?

Vul dan binnen een paar minuten ons sollicitatieformulier in en vergeet niet je motivatiebrief en CV bij te voegen! Binnen 5 dagen ontvang je van ons een reactie.

Bediening/barmedewerker - parttime of fulltime


More info